Rumblr. O aplicație pentru cei care vor să se întâlnească pentru a-și căra pumni din pasiune!

09 Noi 2015
Rumblr. O aplicație pentru cei care vor să se întâlnească pentru a-și căra pumni din pasiune!
Nu este pentru prima dată când realitatea a depășit ficțiunea, totuși, câți s-ar fi gândit că scenariul peliculei Fight Club, în care bărbați onorabili în viața de zi cu zi se întâlnesc pentru a se lua la bătaie, doar pentru plăcerea de a se stâlci, poate deveni o aplicație pentru telefoane inteligente?

Așa cum Tinder permite celor cu hormonii forfotind să se întâlnească pentru a-i calma, Rumblr facilitează întâlnirile celor care vor să-și care pumni unii altora.

Creatorii Rumblr spun despre aplicația lor că a fost proiectată pentru ca luptătorii ocazionali să se întâlnească și să se lupte cu cei cu aceleași năzuințe aflați în imediata vecinătate.

Noua aplicație nu numai că va permite luptătorilor să se caute unul pe celălalt pentru a combate, ci va oferi și date statistice - poziția într-un clasament realizat în funcție de numărul de victorii și înfrângeri, înălțime, greutate, experiență, etc.

Va exista chiar și posibilitatea de a conversa cu viitorul oponent, căci, nimic nu este mai plăcut decât un taifas bun înainte de a-ți umfla ochii, nu?

De asemenea va fi prezent și un motor de căutare, prin care se pot filtra rezultatele - confruntare între găști sau bătaie între fete, de exemplu.



Alte stiri din It

Ultima oră