Ciocolată, șaormă sau alcool? La ce am renunța pentru a avea permanent Internet

10 Feb 2016 | scris de Istvan Deak
Ciocolată, șaormă sau alcool? La ce am renunța pentru a avea permanent Internet

Concluzia studiului este că dorința de a fi tot timpul conectat ”la rețea” a devenit un imperativ care eclipsează toate celelalte plăceri ale vieții. Cel puțin asta susține cercetarea realizată de Boston Consulting Group pe un eșantion reprezentativ de 1.000 de persoane din fiecare stat membru al Grupului Celor 20, deci în total 20.000 de participanți la sondaj.

alcool

Studiul a încercat să găsească un răspuns la întrebarea: ”la ce anume am fi gata să renunțăm, mai degrabă decât să rămânem fără acces la Internet timp de un an?”

20% dintre persoanele intervievate afirmă că ar prefera să renunțe la sex, 83% promit să nu mai calce într-un fast-food, iar 73% n-ar mai pune gura pe alcool. Alți 43% n-ar mai face sport. Alții declară că ar fi în stare să renunțe la cafea, alții la consumul de ciocolată.

cioco

Mai rău cu cei care ar fi gata să renunțe la...îmbăiere. Nu de alta, dar este vorba despre promisiuni pe termen de un an! Toate acestea, reamintim, mai degrabă decât renunțarea, timp de un an, la conectarea la Internet.

Alte stiri din It

Ultima oră