Hacker's List, locul în care fraierii întâlnesc șmecherii internetului

22 Mai 2015
Hacker's List, locul în care fraierii întâlnesc șmecherii internetului
"Doresc un hacker pentru a-mi modifica nota obținută la examen", "Hacker pentru a sparge cuiva contul de WhatsApp", "Vreau să intru pe contul de Facebook al fostei iubite!", "Vreau să postez anunțuri pe Facebook de pe pagina concurenței", cererile de mai sus apar pe un deja celebru website care și-a construit notorietatea pentru prețurile ieftine la care se pot obține acțiuni de criminalitate informatică, dar care și rareori sunt îndeplinite de către cei care au fost plătiți să o facă.

Ce este surprinzător este faptul că site-ul nu este ascuns sau anonim, precum se întâmplă în zona Dark Internet, ci la vedere, rezultând faptul că o mulțime de oameni sunt interesați să folosească abilitățile unui hacker, dar că și mai puțin înțeleg cu adevărat ce poate unul.

Un proiect este acontat pentru un preț până în 300 de dolari, cele mai numeroase cereri fiind în legătură cu spargerea unui cont Facebook sau Google, spre finalul anului școlar, cererile privind modificarea notelor obținute înregistrează o curbă ascendentă.

"Nu mă așteptam să ajung la un astfel de rezultat, testam doar piața și am vrut să văd cum funcționează ideea", s-a declarat uimit de succesul la public creatorul site-ului Charlies Tendell.

Funcționează este doar un fel de a spune, pentru că mai puțin de 0,1% din contractele încheiate prin intermediul site-ului sunt și îndeplinite de prezumtivii hackeri.

Alte stiri din It

Ultima oră