Flickr s-a vândut şi a ajuns la SmugMug

23 Apr 2018 | scris de Marina Constantinoiu
Flickr s-a vândut şi a ajuns la SmugMug

Cândva faimoasa companie de photo-sharing Flickr a fost cumpărată de compania premium de photo-hosting SmugMug. Vestea a venit, pentru utilizatori, chiar de la Flickr, care a trimis un e-mail în care anunţă cu bucurie că "a acceptat să fie achiziţionat de SmugMug".

Şi SmugMug s-a îmbrăcat în haine de sărbătoare şi anunţă că este de acum împreună cu Flickr şi că împreună vor reprezenta cea mai puternică şi influentă comunitate axată pe fotografie.

În e-mailul de la Flickr utilizatorii sunt asiguraţi că deocamdată nu se va întâmpla nimic cu contul lor, vor putea să îl folosească în aceleaşi condiţii ca şi până acum. 

"Suntem convinşi că veţi aprecia patronatul SmugMug, dar puteţi opta pentru a nu vă transfera datele din contul Flickr la SmugMug până la 25 mai 2018. Dacă vreţi să vă păstraţi datele şi să nu le transferaţi, trebuie să mergeţi la contul Flickr, să downloadaţi fotograţiile şi înregistrările video pe care doriţi să le păstraţi, apoi să vă ştergeţi contul din setările contului până la 25 mai 2018", se mai arată în e-mailul trimis utilizatorilor Flickr.

Don MacAskill, CEO al SmugMug, a declarat că este hotărât să readucă la viaţă uitatul serviciu foto online, pionier în domeniu, care găzduieşte fotografii şi permite utilizatorilor să interacţioneze.

SmugMug, companie independentă, va menţine Flickr ca o comunitate de sine-stătătoare a fotografilor profesionişti şi amatori şi îi va oferi resursele necesare, a mai spus MacAskill.
 

Alte stiri din It

Ultima oră