Facebook a picat luni. Ce explicație a dat compania pentru pana mondială

04 Sep 2018 | scris de Marina Constantinoiu
Facebook a picat luni. Ce explicație a dat compania pentru pana mondială

Rețeaua de socializare Facebook a fost afectată luni de o scurtă pană mondială, unii dintre utilizatori neputându-se conecta sau posta conținut din cauza unor ”probleme de rețea”, potrivit unor reprezentanți ai companiei, citați de 7sur7.be.

Primele menționări ale unor probleme tehnice au început să apară în jurul orei 21:00 GMT pe site-ul downdetector.com, specializat în urmărirea problemelor tehnice ale serviciilor online. Perturbările au afectat în special America de Nord și Europa, unii dintre utilizatorii rețelei plângându-se pe rețeaua concurentă Twitter în legătură cu problemele întâmpinate.

Cel puțin 90 de minute s-au scurs între apariția primelor probleme și revenirea la normal. Unii utilizatori erau în imposibilitatea de a se conecta, iar alții se plângeau că nu au acces decât parțial la rețea.

”Am identificat rapid problema și am început să restabilim accesul utilizatorilor, problema fiind practic rezolvată pentru întreaga lume”, a precizat un purtător de cuvânt al Facebook, care s-a scuzat pentru neplăcerile create.

 

 

 

Alte stiri din It

Ultima oră