Beyonce, Revoluţia Străzii în România şi câteva recorduri ale acestor zile

05 Feb 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
Beyonce, Revoluţia Străzii în România şi câteva recorduri ale acestor zile

Ce legătură există între Beyonce şi România în aceste zile. Simplu. Recorduri ale reţelelor de socializare.

Astfel, România este ţara europeană din care s-au făcut cele mai multe live video-uri pe Facebook, în timpul protestelor de miercuri seară, potrivit hărţii live a reţelei de socializare. Potrivit hărţii Facebook, în Bucureşti s-au făcut cele mai multe filmări, unele dintre acestea fiind în topul celor mai vizualizate filme la nivel mondial, cu peste 40.000 de vizualizări în timp real. 

Pe de alta parte, Mesajul interpretei de R&B Beyonce de pe contul său de Instagram, în care își anunță fanii că este însărcinată cu gemeni, a primit cele mai multe like-uri înregistrate până în prezent de o postare pe această rețea de socializare.

În doar 24 de ore la încărcare pe platforma digitală Instagram, mesajul a primit 7,2 milioane de like-uri de la utilizatorii care sunt în lista de 92,8 milioane de prieteni ai artistei. În prezent, mesajul a ajuns la aproape 10 milioane de milioane de like-uri. Beyonce a doborât astfel recordul anterior de like-uri pentru o singură postare, respectiv 6,3 milioane, care a aparținut artistei Selena Gomez.

Alte stiri din It

Ultima oră