A picat Facebook, dramă printre utilizatori!

24 Sep 2015
A picat Facebook, dramă printre utilizatori!
Facebook, rețeaua de socializare îndragită de un miliard de oameni ai planetei, este nefuncțională începând cu ora 19,30 (ora României).

Nu de puține ori administratorii Facebook anunțau, cu mândrie, că rețeaua de socializare nu va pica niciodată. Totuși, Facebook e picat, informații din întreaga lume, din numeroase zone geografice și de pe toate versiunile  desktop, mobil, aplicație iOS sau Android, confirmând acest fapt.

La 24 de minute de la înregistrarea primelor erori de încărcare, Facebook începe să dea semne de viață, nu în totalitate iar unele dintre link-urile accesate conduc către aceeași pagină de mentenanță.

La 28 de minute de la primele semne de disfuncționalitate, Facebook pare să-și fi revenit. Rămâne de văzut ce explicație va da compania în legătură cu problemele apărute în această seară, deși la primele solicitări ale media în legătură cu acest aspect nu au binevoit să răspundă.

Cea mai recentă problemă tehnică întâmpinată de Facebook s-a petrecut la începutul acestui an, și care, revendicată inițial de un grup de hackeri, a fost de fapt o eroare de sistem.



Alte stiri din It

Ultima oră