iPhone 7 e mai aproape. Lansare pe 7 septembrie

30 Aug 2016 | scris de Cristi Semeghin
iPhone 7 e mai aproape. Lansare pe 7 septembrie

Evenimentul va avea loc pe 7 septembrie în San Francisco, în Bill Graham Civic Auditorium, folosit și în luna iunie la conferința World Wide Developer Forum.

Ce se șușotește pe la colțuri despre noul iPhone este că cel mai probabil va avea aceeași înfățișare ca și versiunea 6, cu mici modificări, cum ar fi așa-numitele linii de semnal - cele două linii aflate pe spatele dispozitivului, care vor fi subțiate și mutate spre extremitatea dispozitivului, devenind mai puțin evidente.

Se mai aude că versiunea Plus va avea două camere foto, ce vor fi utilizate pentru compunerea aceleiași imagini, mai luminoasă și de o claritate mai bună.

O altă schimbare va fi se pare renunțarea la ieșirea audio de 3,5mm, melomanii urmând să asculte muzica fie la o pereche de căști wireless, fie folosind conectorul lighting - conexiunea standard.

Zvonurile lansate în jurul evenimentului mai spun că lansarea noului tip de smartphone Apple ar putea fi simultană cu cea a noilor versiuni de MacBook Pro și Apple Watch.

Așteptăm, vedem...

 

Alte stiri din It

Ultima oră