Smartphone-ul cel mai rezistent la şocuri, de care fiecare profesionist are nevoie

23 Feb 2016 | scris de Cristi Semeghin
Smartphone-ul cel mai rezistent la şocuri, de care fiecare profesionist are nevoie

Noobz.ro a testat un smartphone mid-range de care orice profesionist are nevoie, iHunt X200, un smartphone 100% românesc, pe care poţi să îl iei cu tine chiar şi atunci când afară plouă cu găleata sau când mergi la vânătoare.
Nu în fiecare zi ai ocazia să utilizezi un smartphone rezistent, care să îţi satisfacă toate nevoile de comunicare, fie că vorbim de apeluri, mesaje sau comunicarea prin Facebook Messenger, Skype sau WhatsApp.

Design şi rezistenţă
Majoritatea smartphone-urilor mid-range aflate la această oră pe piaţă au un design plăsticos şi display-urile sunt nu foarte rezistente. iHunt X200 este un smartphone care se adresează profesioniştilor, iar aşa cum veţi putea observa din imagini, designul său este unul cât se poate de „zdravăn”, dispozitivul având o ramă din aliaj (aluminiu), utilizată în industria aerospaţială şi alte domenii high-tech, care îţi protejează marginile telefonului, indiferent de câte ori „dai cu el de pământ”.
Citeşte mai departe pe Noobz.ro, află preţul smartphone-ului rezistent la şocuri, vezi cu arată şi mai ales ce poţi face cu el.

Alte stiri din Gadget

Ultima oră