Razer lansează primul ultrabook de gaming din lume

12 Sep 2019
Razer lansează primul ultrabook de gaming din lume Galerie foto (2)

Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat Razer Blade Stealth 13, primul Ultrabook™ de gaming din lume, echipat cu procesorul grafic NVIDIA® GeForce® GTX 1650.

Specificațiile tehnice includ și procesoare Intel din cea de-a zecea generație,  Razer Blade Stealth 13 oferind performanțe de gaming de invidiat într-o carcasă cu o grosime de 15mm, noul laptop având o greutate de doar 1,3 kg.

Bazându-se pe procesorul grafic GeForce® GTX 1650, noul Razer Blade Stealth 13 oferă o experiență de gaming cu adevărat spectaculoasă, putând totodată să randeze modele 3D indiferent de locația utilizatorului.

Pentru a optimiza durata de viață a bateriei, noile modele Razer Blade Stealth 13 GTX folosesc tehnologia NVIDIA® Optimus, care asigură echilibrul optim între putere și productivitate. 

Modelele Razer Blade Stealth 13 GTX vor fi disponibile în două variante: cu ecran obișnuit cu rezoluție Full-HD sau cu ecran tactil cu rezoluție 4K UHD.

Ambele versiuni sunt echipate cu cel mai nou procesor Intel® 10th Gen Core i7-1065G7 și spațiu de stocare de 512GB PCIe SSD. Performanța este găzduită de carcasa deosebit de subțire, disponibilă în culoarea neagră mată, caracteristică laptopurilor Razer. 

Modelul cu rezoluție Full-HD are un ecran mat și folosește tehnologia Lower Power Display (LPDT) de la Intel, pentru a extinde la maximum durata de viață a bateriei, în timp ce modelul cu rezoluție 4K UHD folosește un panou de sticlă care permite funcționalitatea tactilă.

Ambele panouri sunt calibrate special din fabrică, redând 100% din gama de culori sRGB. 

Noul Razer Blade Stealth 13 va fi disponibil și în ediția specială Mercury White, echipat cu un procesor Intel® Core i7-1065G7 de 25W.

Procesorul din cea de-a zecea generație include și cea mai nouă tehnologie grafică de Intel, Iris Plus, care oferă o performanță crescută pentru sarcinile de randare din aplicațiile creative sau pentru rularea de jocuri casual. 

Noul Razer Blade Stealth 13 Mercury White include 256GB spațiu de stocare de tip PCIe SSD și un ecran Full-HD mat, pachetul fiind completat de design-ul alb inconfundabil, specific produselor Mercury White.

Panoul cu rezoluție Full-HD este calibrat special din fabrică, redând 100% din gama de culori sRGB, experiența unică fiind completată de cadrul extrem de subțire. 

 

 

Alte stiri din Gadget

Ultima oră