Dacă aveți aceste tipuri de telefon mobil, nu veți mai putea folosi Whatsapp

01 Ian 2018
Dacă aveți aceste tipuri de telefon mobil, nu veți mai putea folosi Whatsapp

În luna ianuarie, populara aplicație de mesagerie WhatsApp va marca opt ani de existență. Prilej cu care mesageria cea mai populară din lume își sporește nivelul de securitate cu un nou update, disponibil chiar din prima zi a noului an.

Dar, atenție, asta presupune și acceptarea unei vești proaste: mesageria nu va mai funcționa pe anumite telefoane mobile începând cu 1 ianuarie 2018.

Populara aplicaţie de mesagerie a făcut anunţul explicând că se va orienta exclusiv către platformele iOS şi Android. Posesorii de telefoane BlackBerry sau Nokia S40, ale căror sisteme de operare sunt BlackBerry OS, BlackBerry 10 sau Microsoft Windows 8.0 OS, nu vor mai putea folosi WhatsApp.

Nici cei care folosesc Android 2.3.7 sau versiuni mai vechi decât aceasta (începând cu 2 februarie 2020) nu vor mai putea folosi WhatsApp, scrie 7sur7.be.

WhatsApp a apărut în 2009 şi şi-a îmbunătăţit constant funcţiile, ajungând până la iniţierea de apeluri video şi devenind cea mai populară platformă de mesagerie din lume.

CREDIT FOTO: 7sur7.be

Alte stiri din Gadget

Ultima oră