Cum repari display-ul sau sticla de protecţie de pe Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge

14 Mar 2016 | scris de Cristi Semeghin
Cum repari display-ul sau sticla de protecţie de pe Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge

S-a realizat un experiment care are în vedere distrugerea Samsung Galaxy S7 şi modul în care acesta poate fi reparat. Nu mai este o noutate că Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge sunt două dispozitive high-end rezistente la apă, la o adâncime de aproximativ 1,5 metri, pentru o perioadă de timp de maximum 30 de minute, dar pentru ca acest lucru să fie posibil, componentele dispozitivului au trebui să fie extrem de bine prinse unele de celelalte.

Când a fost desfăcut Galaxy S7, în interior a găsit mai multe componente modulare, ceea ce înseamnă că acestea pot fi înlocuite cu uşurinţă individual. Totuşi, doar pentru a avea acces la ele, eşti nevoit să îndepărtezi cele 2 părţi de sticlă (faţă/spate), iar aşa cum precizează sursa citată de Noobz.ro, „înlocuirea sticlei fără să distrugi o parte din display este aproape imposibilă”.

Şi dacă asta nu părea să fie suficient, se pare că întregul display trebuie să fie îndepărtat doar pentru a înlocui portul USB. Acest lucru înseamnă că dacă se strică portul de încărcare, pentru a-l repara, trebuie să dai la o parte atât sticla de protecţie, cât şi display-ul, ambele fiind extrem de uşor de crăpat.

Află cum poţi repara display-ul sau sticla spartă de la Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge

Alte stiri din Gadget

Ultima oră