Apple a dezvăluit din greşeală numele noului iphone

10 Sep 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Apple a dezvăluit din greşeală numele noului iphone

O scurgere accidentală de informaţii de la Apple a dezvăluit accidental numele celor trei  noi telefoane care vor apărea pe piaţă. Dacă două modele vor fi versiuni actualizate ale iphone 7, al treilea va avea un design complet nou, relatează independent.co.uk.

Noile telefoane se vor numi iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X. Au fost dezvăluite totodată şi o serie de alte caracteristici secrete ale noului iPhone. Acestea includ emoticoane animate care urmăresc chipurile oamenilor și  care vor putea detecta dacă aceştia acordă atenție telefonului.

IPhone 8 și Plus vor fi, ca de obicei, o versiune actualizată a iPhone 7 - păstrând designul de bază, dar care revigorează componentele interne.

Telefonul iPhone X este cel pe care s-au concentrat toate informaţiile neoficiale de până acum care se refereau la acesta ca iPhone 8. Telefonul va include un design complet nou și o serie de caracteristici noi, inclusiv capacitatea de a fi deblocat cu ajutorul feţei proprietarului.

Acest ultim nume provoacă deja probleme, pentru că nu este clar dacă va fi pronunțat ca o literă sau ca numărul 10, ceea ce ar putea face trimitere la faptul că este a zecea aniversare a iPhone-ului.

Apple s-a confruntat cu o astfel de confuzie şi înainte, cu sistemul de operare Mac OS X - care trebuia să fie pronunțat ca "10", dar a au trecut în jur de 15 ani fără consens sau claritate în această privință. Apple a retras anul trecut marca Mac OS X, înlocuind-o cu MacOS, în conformitate cu restul sistemelor de operare.

De obicei, este foarte puţin probabil ca numele noilor dispozitive iPhone și ale altor produse să ajungă la public, deoarece sunt cunoscute de un număr mic de persoane din Apple și poate fi modificat până la data lansării oficiale.

Din același motiv, Apple ar putea schimba şi această schemă de branding, dar numele noilor telefoane apar în versiunea software-ului care va fi livrat împreună cu acestea, motiv pentru care e aproape sigur că sunt denumirile lor corecte.

Nu este prima dată când un software al Apple despre un nou iPhone e dezvăluit accidental. Luna trecută, compania a încărcat în mod eronat software-ul difuzorului inteligent HomePod, care conţinea mai multe informaţii confidenţiale despre noul dispozitiv.
 

Alte stiri din Gadget

Ultima oră