O gașcă de pensionari snopește în bătaie o femeie într-un troleibuz (VIDEO)

14 Apr 2015
O gașcă de pensionari snopește în bătaie o femeie într-un troleibuz (VIDEO)
O diferență de opinii despre modul în care oamenii trebuie să împartă în comun plăcerea de a călătorii împreună s-a transformat într-un scandal în care argumentele aduse de părțile aflate în conflict au escaladat de la palierul vorbelor grele și al îmbrăncelilor, la atributul cel mai contondent al pumnilor aplicați în conturul oferit de fața unei doamne.

Neavând habar că urmează să devină o victimă sigură, o femeie s-a urcat într-un troleibuz aparținând RATB cu tot cu fumurile țigării electronice, din care își împlinea viciul fumatului, de data aceasta chiar cu public.

Deranjant, din cauza mirosului pe care îl emanau aburii dispozitivului electronic, gestul său a fost privit mai întâi cu reticență, apoi cu indignare și sfântă mânie cetățenească.

Slobodă la gură, femeia a ripostat cu cuvintelor directe cu care era invitată fie să părăsească troleibuzul, fie să înceteze să mai fumeze.
Mai plin decât ceilalți de evlavia sărbătorilor pascale, un pensionar a luat inițiativa și văzând că vorbele nu-s suficiente, i-a aplicat mai mulți pumni în figură recalcitrantei care îi făcuse chiar boșorogi,

Finalul e apoteotic, toată lumea țipă, toată lumea filmează, toată lumea se distrează!


 

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră