(VIDEO) DOAMNE FEREȘTE! Cântecul popular al unui rapsod GAY naște controverse. Românii, furioși pe interpret: "E nebun, își bate joc de noi"

01 Mai 2015
(VIDEO) DOAMNE FEREȘTE! Cântecul popular al unui rapsod GAY naște controverse. Românii, furioși pe interpret:
Cântecele populare sunt adânc înrădăcinate în tradiția românească, fiind un element definitoriu al nației române. Nenumărați interpreți de muzică populară au încântat generațiile de români, intrând în istorie și legendă pentru modul unic în care și-au adus contribuția la bagajul cultural românesc. Acesta este cel puțin unul dintre motivele pentru care muzica lor va fi apreciată și peste zeci de ani.

Ei, bine, respectul pentru tradiția și muzica populară românească nu se aplică tuturor, din păcate. Numitul Ticu-Mic Constantin, autointitulat, sau "Ăla care s-a iubit în chilia de la Patriarhie cu un teoctist", a fost făcut "celebru" în 2009 de Dan Diaconescu Direct. Atunci, Ticu-Mic a făcut dezvăluiri "bombă" în emisiunea lui Diaconescu, despre partenerii săi sexuali, aruncând cu acuzații în stânga și în dreapta și susținând că s-a culcat cu politicieni, vedete și oameni de televiziune.

Atunci, postul lui Diaconescu a fost amendat pentru atitudinea degradantă și mincinoasă către anumite persoane, fără vreo probă, dar și pentru limbajul licențios folosit în referințe către aceștia. Ticu-Mic a dispărut din peisaj pentru câțiva ani, doar ca să apară acum ca un interpret de muzică populară în toată puterea cuvântului. Ticu-Mic Constantin a reușit să atragă furia românilor, după ce, folosindu-se de un negativ, cântec popular românânesc, "perfomează" într-un penibil absolut.

Reacțiile la "capodopera" proaspătului rapsod nu au întârziat să apară. "E nebun, își bate joc de noi și de muzica populară românească", "Un penibil, faci cancer dacă asculți așa ceva", "Trebuie internat de urgență la nebuni", "Să vă stea mintea în loc! După ce am văzut asta jur că se poate orice...", "zici că-i gata exorcizat. mai are un pic si sare din clip să te muște de jugulară", sunt doar câteva dintre comentarii. Mai departe vă lăsăm să judecați singuri, în compania lui Ticu-Mic și a melodiei "Dirty Crucifix".



Alte stiri din Reportaj

Ultima oră