Un sucevean a început o partidă de sex în trei, a terminat-o singur!

23 Mai 2017
Un sucevean a început o partidă de sex în trei, a terminat-o singur!

Într-o cameră de hotel din Alba Iulia a fost cât pe aici să se împlinească cea mai ascunsă năzuință sexuală ce se înfiripase în mintea unui sucevean - sexul în trei...

Dar forțele Universului au conspirat împotriva gândului și nu l-au transformat în faptă. Deși premisele fuseseră îndeplinite, bărbatul invitase în cameră două domnișoare dispuse. N-a fost să fie, cele două domnișoare erau și disponibile, l-au trimis la duș, iar ele, dezinvolte au furat tot ce era de furat prin cameră, inclusiv 6,000 de lei.

"Cele două femei au fost invitate de un bărbat din Suceava la un hotel din Alba Iulia. Bărbatul spera într-o aventură sexuală, dar s-a ales cu o imensă pagubă materială. Poliţiştii de investigaţii criminale au identificat două tinere de 22 şi 27 de ani, din Cugir şi Zlatna, ca persoane bănuite că au furat 6.000 de lei de la un bărbat aflat în căutare de distracţii sexuale. Cele două femei sunt cercetate pentru comiterea infracţiunii de furt", comunică sec poliţiştii sfârșitul de pomină al visului de sucevean.
 

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră