TEORIA CONSPIRAȚIEI. Elena Udrea, paralelă între Paris și #Colectiv, pe Facebook. Toată blogosfera o ironizează

15 Noi 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
TEORIA CONSPIRAȚIEI. Elena Udrea, paralelă între Paris și #Colectiv, pe Facebook. Toată blogosfera o ironizează

“Atacul de la Paris a inceput la aproximativ 21.30 ora Frantei ( adica ora 22.30 in Romania ), incendiul de la Colectiv a inceput la 22.32. Ambele in noaptea de vineri spre sambata. La Paris atacul s-a dat asupra Clubului Bataclan unde avea loc un concert rock. In Clubul Colectiv, la fel. Imaginile catastrofelor sunt aproape identice.

Replicile nu au intarziat să apară, acide, evident. Iar unele sunt antologice. Interesant este că unele replici au...mai multe like-uri decât postarea propriuzisă

TC Acesta a fost un atac asupra întregii Uniuni Europene, care mai e cunoscută și ca UE, deci are aceleași inițiale ca Udrea Elena, așa că eu aș avea grijă în următoarea perioadă și nu aș mai ieși din casă vreo 15-20 de ani, doar ca să fiu sigur

AG Postarea lu' madam Udrea va fi pusa in dictionar ca explicatie a cuvantului "tampenie". Evident, langa explicatie va trona poza cu minunea blonda.

DS O alta coincidenta e faptul ca atacul terorist a avut loc la Paris, locul in care-ti faceai tu cumparaturile cu Alina Bica in 2014. Din pacate pentru noi, teroristii au ajuns cu un an si jumatate mai tarziu, altfel iti dai seama ce coincidenta teribila ar fi avut loc; si nu mai ajungeai sa scrii postul acesta despre coincidente.

AO Potrivit publicatiei franceze "Le Figaro" majoritatea persoanelor din Clubul Bataclan consumau o bautura alcoolica denumita bere. Intamplarea face ca si in Clubul Colectiv sa se fi gasit urme ale acestei bauturi.
De asemenea, tot ziaristii francezi afirma ca inauntru clubului s-a putut gasi o substanta denumita oxigen, nu avem informatii clare in ce proportie. Insa, acest lucru mareste si mai mult coincidentele cu clubul Colectiv, acolo fiind depistata aceeasi substanta. Este incredibil cate coincidente pot fi intre cele 2 terbile intamplari. Inspectoraul General pentru Situatii de Urgenta afirma ca si atacul din Colectiv ar putea fi unul terorist.

AT Văd nişte ironii pe-aici. Doamnă Elena Udrea, eu vă apreciez sincer logica. Să ştiţi că pagina de eveniment Alaturi de Victor Ponta! vă aşteaptă cu braţele deschise. Acolo sunteţi între prieteni

FS Alte "coincidenţe", de data asta legate de numărul 10.
- Evenimentele de la Colectiv şi de la Paris au început la ora 22, adică 10 PM (cei care au planificat ambele atacuri au ales, fireşte, ora României).
- Bilderberg - zece litere.
- Illuminati - zece litere.
- Elena Udrea - zece litere.
Coincidenţe? Nu prea cred.

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră