Şi-a cumpărat paraşută de pe internet şi a sărit de la balcon (VIDEO)

28 Iun 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Şi-a cumpărat paraşută de pe internet şi a sărit de la balcon (VIDEO)

Un filmuleţ postat de Daily Mail arată un bărbat care se pregăteşte să sară cu paraşuta de la balcon, în timp ce, o femeie îl roagă să nu facă acest lucru. 

Bărbatul, îmbrăcat într-un tricou roz şi pantaloni scurți și încălţat cu şlapi, stă pe marginea unui balcon aflat la etajul superior al unui bloc înalt, din Brazilia, pregătindu-se să facă pe cascadorul.

 

 

Amatorul de senzaţii tari, despre care se crede că și-a cumpărat parașuta de pe internet, numără până la trei înainte de a sări de pe balcon, în ciuda strigătelor disperate ale unei femei, care stătea în spatele lui, dar în apartament. Cu toate acestea, bărbatul se aruncă, într-o zonă cu copaci, aflată jos, şi dă drumul la parașută. Incredibil, dar face stânga și aterizează în siguranţă.

Nu se cunosc identitatea paraşutistului și nici locul exact al blocului de unde a sărit. Omul pare a fi însă un expert, după cum se comentează pe reţelele de socializare.

"Analizând videoclipul, pot afirma că știa exact ce avea de gând să facă", susţine un parașutist în forțele aeriene braziliene. Un altul spune: "Curba închisă pe care o face la sfârșitul videoclipului, astfel încât să nu cadă în parcarea vecină, arată clar că tipul este priceput."

În timp ce unii i-au salutat curajul, iar alții au spus că a dat lovitura, există şi voci care l-au etichetat pe paraşutistul din balcon drept  "iresponsabil" și "prost".
 

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră