ŞOC & GROAZĂ! N-o să-ţi vină să crezi cu ce maşină umblă Papa Francisc! (imagini care te vor cutremura!)

27 Iun 2016 | scris de Luiza Moldovan
ŞOC & GROAZĂ! N-o să-ţi vină să crezi cu ce maşină umblă Papa Francisc! (imagini care te vor cutremura!)
Imaginile-şoc ale zilei vin, doamnelor şi domnilor, din Armenia, de această dată, acolo unde Papa Francisc a fost văzut coborînd…. yak!.... dintr-o Dacie Logan!
 
Se pare că vehiculul, de culoare albă, a transportat trupul papal înspre mai multe situaţii în care l-a împins agenda şi se mai pare că trupul papal a rămas intact.
 
Nimic n-a căzut de pe trupul papal din cauză (datorită???) că s-a deplasat cu o amărîtă de Dacie.
 
Ideea e că potentaţii zilei trebuie să înveţe de la Papa Francisc cum să NU procedeze, întrucît e foarte grav semnalul pe care-l dă Papa Francisc! 
 
Adică o grămadă de politicieni şi feţe bisericeşti din Romȃnia se deplasează cu, nu-i aşa, maşini utilate corespunzător, care, nu-i aşa, trebuie să corespundă unor norme de, nu-i aşa, securitate, căci, nu-i aşa, potentaţii zilei sînt extrem de importanţi şi potenţialii criminali stau ascunşi pe la semafoare, ţintind înspre potentaţi cînd aşteaptă la semafor să se facă verde pentru autoturisme. 
 
(Ăăăă… scuze, am uitat că potentaţii nu aşteaptă la semafor, întrucît sînt foarte potentaţi şi au treabă multă.) 
 
Ȋn fine…. Ce să înţelegem noi de aici, copii? 
 
Noi, de aici, să înţelegem că Papa Francisc face mişto de potentaţii romȃni, că e ca spărgătorii de grevă, doar că nu sparge greva, sparge “canoanele” care prevăd clar ca potentaţii să se deplaseze cu maşină jjjjmecheră, în nici un caz cu o…. ptiu, ptiu, ptiu!…. Dacie Logan.
 
Brrrrr!
 
Ne aşteptăm ca data aviatoare cînd Papa Francisc mai face vreo vizită pe undeva să treacă la ceva mai sofisticat, care să facă cinste şi altor politicieni, din alte ţări: o Skoda d-aia veche, de pe vremuri, o Lada sau chiar, de ce nu, un Trabant. 
 
Da chiar aşa? Da pînă cînd?
 
 
(multumiri stiripesurse.ro pentru poza!)

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră