Panică extremă pentru Simona Traşcă! Ea ar fi putut fi violată dar totuşi nu a fost! Cutremurător!

15 Iul 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
Panică extremă pentru Simona Traşcă! Ea ar fi putut fi violată dar totuşi nu a fost! Cutremurător!
 Şoc şi groază pentru binecunoscuta .... ăăă... multpreacunoscuta Simona Traşcă! Ieşită într-un binecunoscut parc bucureştean, la ceas de seară, să ia o gură de aer, Simona se plimba ca orice alt cetăţean cu drepturi depline din această ţară. Nu se simţea prea bine, dar în ciuda acestui fapt, ea, pentru că este o luptătoare, cu forţări supraomeneşti, a reuşit să-şi scoată telefonul din geantă, să-şi facă un selfie pe care, cu ultimele puteri ar fi dorit să-l posteze pe o binecunoscută reţea de socializare.

Acesta se pare că a fost momentul în care un atacator cu faţă umană ascunsă sub o şapcă bine aleasă, a, practic, atacat-o în forţă, profitînd de faptul că era mai mică decît el şi de factorul agravant dat de starea ei şubredă de sănătate.
Acest atacator cu chip de om a atacat-o groaznic. „M-a atacat groaznic, sînt pur şi simplu şocată, mi-a luat căştile şi telefonul”, a declarat aceasta nu poliţiei, aşa cum, probabil, ne-am fi aşteptat, ci unui binecunoscut reporter pe monden, Horaţiu (te pupăm, Horaţiu!).

Dar şocantul incident nu s-a oprit aici. Coşmarul a continuat pentru focoasa.. ă... blondină. Aceasta a adăugat cu groază-n suflet că avea acte în geantă şi că nu ştie ce s-ar fi întîmplat dacă acest atacator cu chip de om, că altfel nu-i putem spune, ar fi profitat de trupul ei, în mod bestial, chiar acolo, pe loc, ca un nebun.

Nu te chinui, Simona! După atîtea şi atîtea momente oribile, pe care nici măcar nu ni le putem imagina, avem o ştire bună pentru tine! Atacatorului i se va plăti cu aceeaşi monedă cu care ţi-a plătit ţie: va fi atacat cînd nici nu se va aştepta, i se vor lua căştile şi telefonul şi va fi lăsat, în mizerie, să-şi trăiască patetica lui vieţişoară, de vierme.
Forţa fie cu tine!

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră