ASASINAT PE INSTAGRAM. ALERTĂ! O profesoară l-a împuşcat pe Trump!

27 Ian 2017 | scris de Jeanina Nastase
ASASINAT PE INSTAGRAM. ALERTĂ! O profesoară l-a împuşcat pe Trump!

O profesoară la un liceu din Dallas a fost suspendată după ce a postat pe Instagram un video cu ea mimând asasinarea lui Donald Trump! Se întâmpla în timpul ceremoniei de învestire când imaginea președintelui era proiectată pe un monitor în fața clasei, iar profa, Payal Modi, pe numele ei, s-a prefăcut că îl împușcă cu un pistol cu apă în timp ce i-a strigat: "Mori!".

Și ca tacâmul să fie complet, a urcat filmulețul pe contul de Instagram cu hashtag-urile  #Nu  #Stop  #negare  #ipocrizie  #pistolcuapa  #impotent  #salvaţi-ne #măcarevineri... Filmul a fost ulterior șters, iar contul setat pe privat.

Numai că utilizatorii apucaseră să-l descarce, l-au postat pe alte platforme și a devenit viral.

Deși se aud voci din spatele clasei, pe fundal, administratorii școlii nu au putut stabili dacă elevii au fost prezenți la momentul filmării.

 

Departamentul care se ocupă de educație în Dallas a emis un comunicat cu privire la acest subiect, afirmând că o anchetă este în curs de desfășurare: "Astăzi am descoperit pe rețelele sociale un conținut care implică un profesor de la WH Adamson High School. A fost dispusă o anchetă, iar profesorul suspendat până la finalizarea ei ". 

 

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră