Dezgustător sau normal? Instagram: mamă pe vasul de toaletă, alăptându-și copilul!

22 Apr 2015
Dezgustător sau normal? Instagram: mamă pe vasul de toaletă, alăptându-și copilul!
"Mamă la toaletă, cu pantalonii-n vine, alăptându-și copilul", sună a titlu de tablou dadaist, dar nu este decât o amărâtă de imagine care a fracturat definitiv și iremediabil media socială în două părți ostile una celeilalte.

Pe una dintre baricade se află vehemenții critici ai gestului, care consideră că modul în care mama își rezolvă sarcinile multiple este neigienic, dizgrațios, dezgustător, nereprezentativ pentru maternitate...

Femeia, mamă, educatoare artistică, gurmandă, naturalistă și soție unui actor cu apariții în Sons of Anarchy, ER si alte seriale bunicele, așa cum se descrie, a răspuns al valului de criticism pe Facebook. "Am distribuit această imagine pe Instagram pentru ca este o înfățișare a realității.

Toată lumea se plânge că media socială este plină de fotografii ale oamenilor care pretind că totul este perfect în viața lor. Ei bine, aceasta este realitatea și multe alte mame procedează la fel chiar în aceste momente. Maternitatea nu este frumoasă, dar asta o face atât de frumoasă". (C.S.)


Alte stiri din Reportaj

Ultima oră