Îţi cad plombele! Mădălina Manole s-a vizitat de una singură la mormînt!

15 Iul 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
Îţi cad plombele! Mădălina Manole s-a vizitat de una singură la mormînt!
E incredibil ce s-a întîmplat cu doar cîteva momenţele în urmă la mormîntul Mădălinei Manole, de la a cărei dispariţie din viaţă au fost comemoraţi ieri 4 ani.
Sînteţi la un click distanţă de cea mai mare revelaţie posibilă şi imposibilă. Nu vă uitaţi pe toate site-urile care vă promit apariţii-şoc! Numai aici puteţi găsi cele mai reale apariţii, (ca să zicem aşa) nu doar la morminte, dar şi prin mall-uri, prin parcuri şi chiar prin cabinetele stomatologice.

Se pare că fantoma Mădălinei Manole bîntuie prin cimitirul în care Fata cu Părul de Foc îşi doarme somnul de veci, fiindcă altfel nu ne putem explica acea apariţie misterioasă, complet vizibilă, care stătea cu fundul pe mormînt.

Oricine a trecut pe acolo a putut să vadă uluitoarea imagine cu fantoma Mădălinei, încarnată şi odihnindu-se, iată, la căpătîiul artistei.

Ai fi putut băga mîna-n foc că asta nu e decît o persoană fizică, o fată, a cărei apariţie seamănă izbitor cu artista, dar nu! Ea era chiar artista! Era Mădălina! Mădălina însăşi a venit la mormîntul ei şi şi-a adus flori, după care, extenuată, s-a aşezat puţin să-şi tragă sufletul.

Internetul e plin de poze cu o fată care seamănă cu Mădălina venită la propriul mormînt, dar ceea ce nu înţelege nimeni este că această fată este chiar artista!
Şoc! Şoc! Şoc! 

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră