În Mexic s-a lansat hârtia igienică Trump. Este pentru o cauză nobilă!

31 Mai 2017 | scris de Marina Constantinoiu
În Mexic s-a lansat hârtia igienică Trump. Este pentru o cauză nobilă! Galerie foto (2)

"Netezime fără frontiere" este ceea ce promite ambalajul a patru suluri de hârtie igienică purtând efigia preşedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump. Antonio Battaglia, un avocat mexican, a creat ineditul pachet de hârtie igienică destinat magazinelor mexicane, scrie Expansion. Noul produs va fi comercializat în Mexic până la sfârşitul acestui an.

Cele patru suluri de hârtie igienică au fost create pentru a susţine o cauză bună. Hârtia urmează să le vină în ajutor migranţilor mexicani şi compatrioţilor lor expulzaţi din Statele Unite. Astfel, 30% din vânzări vor fi direcţionate către asociaţiile pentru susţinerea conaţionalilor săi migranţi, întorşi de la frontieră. Hârtia este, de fapt, o palmă dată milonarului american devenit preşedinte, care este decis să ridice un zid de-a lungul graniţei dintre Statele Unite şi Mexic.

Antonio Battaglia a declarat că a fost şocat de afirmaţiile lui Donald Trump din perioada campaniei electorale pentru prezidenţialele din SUA şi mai ales de faptul că-i consideră pe toţi mexicanii nişte "bad hombres" (oameni răi).  "M-a deranjat, am vrut să fac ceva care să aibă impact", a mărturisit avocatul, care crede că produsul va fi unul nostim, care va rezista mult pe piaţă.

"Trump Paper" a fost brevetată la Institutul mexican pentru Proprietatea Industrială. Antonio Battaglia a investit 400.000 de pesos, adică aproape 20.000 de euro din averea sa pentru lansarea produsului.

 

 

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră