Cutremurul a fost un atac reptilian. Miza – reactorul de la Cernavodă!

29 Dec 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Cutremurul a fost un atac reptilian. Miza – reactorul de la Cernavodă!

Cutremurul de acum câteva seri a fost de fapt o mișcare energetică, propriu-zis un atac reptilian. Analiza de mai jos, preluată de pe Facebook, îi aparține unei persoane - Combatantul Ezoteric Arsenie Papacioc Complet Si Corect Definit (nu ne întrebați care este numele de familie).

El scrie, așadar, că


Dupa cum probabil stiti, astazi noapte, in jurul orei 1:22 a avut loc un cutremur energetic de 5,3 grade in districtul Vrancea. Acesta a avut loc la 98,9 km adancime in scoarta rubiana a planetei Teros.
Cercetarile au fost complexe si au durat multa vreme pana sa ajung la o concluzie dar iata finalul: In cele din urma civilizatia Goriliana a dat indicatii civilizatiei Reptiliene sa ne atace. Sa explic totul.. Gorilienii in ultima vreme au devenit cam de neincredere. Acestia au facut anumite planuri impotriva noastra dar au fost de un calibru mic iar noi nu i-am luat in seama. Se pare ca civilizatia Goriliana impreuna cu civilizatia Reptiliana au facut un pact de agresiune impotriva Combatantilor Ezoterici care provin/se situeaza pe Teros.
Gorilienii doresc prin acest pact de agresiune si prin intermediul bazelor Reptiliene din zona Vrancea sa acapareze trei baze energetice din zona noastra si sa puna mana pe schitele reactorului de la Cernavoda unde, in subsol, se fabrica navete spatiale ultraperformante.
Avem informatii ca Reptilienii sunt ademeniti cu o carne foarte speciala de mici si cu mancarea lor preferata in acest sezon, caltabosii.
Speram sa rezolvam aceasta problema cat de curand si sa pazim schitele ca atare.

Andreea, ai legătura...

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră