Cum i-a dat papucii, el ei, chiar de Valentainz Dei! (VIDEO)

15 Feb 2016 | scris de Cristi Semeghin
Cum i-a dat papucii, el ei, chiar de Valentainz Dei! (VIDEO)

Blonda a fost adusă legată la ochi, orbecăind într-o cameră plină cu petale de trandafiri, un elefant de pluș susține cu tărie că "Valentine's Day Sucks!" ("Ziua Sfântului Valentin e nașpa!"), ceea ce urmează să se și întâmple...

După ce primește o felicitare inedită, în care sunt reproduse conversațiile pe care le-a purtat cu un tip pe un site matrimonial, blonda este invitată să părăsească apartamentul și viața celui ce-i fusese iubit, dar pe care îl înșelase cu nonșalanță. Ea zâmbește, un pic tâmp și pleacă în corul de bălăcăreli format ad-hoc de băieții din cameră.

Viralizată, întâmplarea a adunat, cum altfel, și suporteri și adversari, cei din urmă considerând că evenimentul e cât se poate de fericit pentru fată, pentru că a scăpat de cea mai plicticoasă persoană din lume.

Se așteaptă cu mare interes întâmplările cu aceeași finalitate ce urmează să se producă și de Dragobete, care probabil vor ține cont de specificul național și se vor lăsa și cu ochi învinețiți și de altceva decât de machiaj.

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră