Clar, fără Gigi Becali Barcelona n-ar fi reușit miracolul în fața PSG!

09 Mar 2017
Clar, fără Gigi Becali Barcelona n-ar fi reușit miracolul în fața PSG!

Dacă mai aveați îndoieli cu privirea la faptul că Gigi Becali e capabil să fie în tot și în toate, mai ceva ca PCR pe vremuri, declarația pe care a dat-o la sport.ro, în care se referă la calificarea Barcelonei în sferturile de finală ale Champions League, le spulberă pe toate.

"Un asemenea meci n-a existat de când e fotbalul şi nu va mai exista niciodată! Aşa ceva! Spunea cineva, un specialist din fotbal... Fenomenenle se întâmplă la echipele cu fotbalişti fenomenali! Aşa ceva... Parcă simţeam golul şi eu. Parcă miroseam... Am început eu să zic Doamne, mai dă unul! Eu ţineam, îţi dai seama... Nu neapărat că ţineam cu Barcelona, dar voiam să se întâmple miracolul ăsta", a declarat Gigi Becali.

Dacă se mai găsesc ceva probleme majore de rezolvat în omenire, le îndrumăm pe această cale să se adreseze direct și fără nicio reținere lui Gigi Becali, prompt, direct și garantat! 

FC Barcelona a învins-o pe PSG cu 6-1, marcând ultimele trei goluri în ultimele 8 minute, reușind astfel cea mai tare remontada din istoria fotbalului, fiind prima echipă care s-a calificat în faza superioară a Ligii Campionilor, după 0-4 în meciul tur.
 

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră