Ce pățesc patru șmecheri dintr-un Porsche după ce atacă un biciclist (VIDEO)

27 Iul 2016 | scris de Cristi Semeghin
Ce pățesc patru șmecheri dintr-un Porsche după ce atacă un biciclist (VIDEO)

Și cum se pare că în Rusia, locul în care s-a produs incidentul, se admit absențele de la cursurile de diminuare a agresivității, cei din luxoasa mașină s-au năpustit pe biciclist, încercând să-i dea o lecție pe care să n-o uite toată viața.

Povestea a avut un final neașteptat de fericit pentru cel aflat în trafic pe două roți, și care se pregătea pentru ce-i mai rău pentru diferite părți anatomice mai expuse.

Și asta din cauza faptului că șoferul Porsche-ului, la fel de belicos ca și cei care săriseră asupra biciclistului, s-a năpustit asupra unui Land Rover care claxona nerăbdător să-și continue drumul blocat.

În acel moment, din duba aflată în spatele Rover-ului, a coborât un grup de persoane înarmate, care i-a imobilizat pe cei trei războinici din Porsche și care au demarat în trombă de la locul faptelor.

Deși episodul e unul în care toată lumea se declară satisfăcută de lecția primită de șmecherii din Porsche, poliția rusă nu a înregistrat nicio plângere în legătură cu incidentul petrecut pe strada Lipețcaia din Moscova și nu a dechis nicio anchetă, ceea ce poate duce la concluzia ca martorii care au filmat întreaga acțiune au surprins poate o scenă dintr-un film de acțiune care se turna în zonă.

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră