A cumpărat 8 telefoane iPhone7 pentru a i le oferi câinelui!

20 Sep 2016 | scris de Marina Constantinoiu
A cumpărat 8 telefoane iPhone7 pentru a i le oferi câinelui!


Wang Sicong, care are 28 de ani și este fiul lui Wang Jianlin, cel mai bogat om de afaceri chinez, a cumpărat opt telefoane iPhone7 pentru câinele lui Coco, relatează The Daily Mail.
În prima zi în care au fost scoase la vânzare noile terminale ale Apple în China, au și apărut fotografii cu câinele alături de cutii cu telefoanele iPhone7 pe rețeaua de socializare chineză Weibo. În comentariile lor, utilizatorii rețelei au crezut că stăpânul câinelui le oferă cuiva sau le propune la o loterie, dar principalul interesat nu a oferit niciun detaliu.
Nu este pentru prima oară când Coco primește astfel de cadouri. În mai 2015, Wang Sicong a oferit două Apple Watch, al căror preț se ridică la 12.000 de dolari bucata și o geantă roz Fendi.
”Priviți noile mele ceasuri! Ar fi trebuit să am patru, pentru fiecare dintre lăbuțe, dar ar fi arătat cam ciudat, așa că m-am mulțumit cu două, conform statutului meu”, se poate citi în mesajul pe Weibo care însoțește fotografia care îl prezintă pe câine cu cele două Apple Watch.
Wang Sicong este unul dintre oamenii de afaceri chinezi cei mai bogați, la o vârstă de sub 30 de ani. El și-a făcut studiile la Singapore și Londra și este unicul fiu al lui Wang Jianlin, cel mai bogat om de afaceri ai Chinei, a cărui avere se ridică la 24,2 miliarde de dolari.

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră