Cadouri ciudate primite de Regina Elisabeta când a împlinit 90 de ani

20 Ian 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Cadouri ciudate primite de Regina Elisabeta când a împlinit 90 de ani

Buckingham Palace a făcut publică o listă cu cadourile primite din întreaga lume de regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, cu prilejul împlinirii a 90 de ani, printre acestea numărându-se şi hăinuţe pentru câinii săi Corgy.

Printre cadourile neobișnuite primite de regină se află un cal numit "Sir John" trimis de Poliția regală canadiană, în timp ce locuitorii din Insulele Virgine britanice i-au trimis un săculeț violet cu sare, relatează DPA, citată de agerpres.ro.

Președintele competiției de ambarcațiunii Henley Royal Regatta i-a făcut maiestății sale cadou un ursuleț din mohair pe nume Bertie, dotat și cu o pălărie.

Dragostea reginei pentru câinii săi nu a fost uitată, ea primind patru jachete de culoare maro pentru patrupede, decorate cu blazonul comitatului regal Windsor și Maidenhead.

Regina a primit din partea guvernului indonezian o pictură cu ea și cu prințul consort, ducele de Edinburgh, care își zâmbesc unul altuia, pe o câmpie din Bali pe care se cultivă orez. La rândul său, ambasadorul chinez i-a făcut cadou reginei un evantai de mătase pe care era pictat portretul ei.

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră