Tura de longboard spre Vama Veche, primii 65 de kilometri

27 Apr 2015
Tura de longboard spre Vama Veche, primii 65 de kilometri
In vreme ce multi dintre noi inca nu si-au facut planuri pentru zilele libere de la sfarsitul acestei saptamani, pentru o gasca de tineri rebeli vacanta de 1 Mai a inceput inca de ieri. Au renuntat la tren, au renuntat masini, s-au urcat pe longboard-uri si au pornit spre Vama Veche.

Plecati de ieri de la Calarasi, cei 23 de bucuresteni au ajuns in aceasta seara, dupa un drum de 65 de kilometric, la Baneasa, in judetul Constanta. “Am gasit un camp unde ne-am intins corturile. Toata lumea este vesela si fericita. Ne-am distrat toata ziua. Localnicii au fost socati cand ne-au vazut. Ne-au intrebat unde ne ducem si le-am spus ca la mare. S-au uitat ca ciudat, dar le-am explicat ce este acela un longboard si ne-au urat drum bun. Pana acum nu am avut nici un fel de incident. Traseul este un pic mai dificil la inceput pentru ca avem mult de urcat, dar dupa primele zile o sa inceapa sa mergem mai mult la vale si o sa fie si mai distractiv. Maine vor parcurge 30 de kilometri. Nu mai fortam, mergem incet, facem concursuri intre noi, vrem sa ajungem odihniti la Vama Veche”, a declarat Vladimir Simion Boeriu, unde dintre tinerii care parcurge zilnic cativa zeci de kilometric pe longboard.

Tura de longboard spre Vama Veche este la cea de-a doua editie si este organizata impreuna cu fundatia Green Bombers si se adreseaza adeptilor miscarii Rock’n’Roll Bombers.

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră