A Avut Grijă de Dânsa, A Educat-o și... Tot Nu L-a Luat de Bărbat (VIDEO)

17 Ian 2016 | scris de Cristi Semeghin
A Avut Grijă de Dânsa, A Educat-o și... Tot Nu L-a Luat de Bărbat (VIDEO)

"Ne-am cunoscut în sat la noi, avea 14 ani. Am avut grijă de dânsa, am educat-o. 99 la sută eram pentru da, 1 pentru nu", a făcut o sinteză a evenimentului Gheorghe Filimon, eroul principal în această telenovelă.

Scena romantică a fost atent concepută. Gheorghe Filimon s-a prezentat la aeroport cu un buchet de trandafiri albi, pe care i-a împărțit celor prezenți cu rugămintea de a-i oferi iubitei ce sosea pe calea aerului tocmai de la Moscova. Pentru popularitate a invitat la eveniment și ceva televiziuni care să redea întregii națiuni momentele emoționante ale cererii în căsătorie.

Totul a mers bine, chiar foarte bine, până la punctul culminant, cel în care a sosit mândra, Daniela Brânzan, 19 ani, întâmpinată cu entuziasm de mulțimea de persoane cu trandafiri albi în mână.

Când dă cu ochii de Gheorghiță, Danielei îi pică fața și în condițiile date îi oferă acestuia spatele.
Chiar și așa, Gheorghiță nu este demoralizat, îngenunchează, scoate cutiuța cu inel și rostește mesajul pe care îl repetase în gând de mii de ori: "Vreau să spun câteva cuvinte. Ești singura fată din viața mea, care am iubit-o, care o iubesc și o voi iubi până la moarte. Vrei să fii soția mea?".

Daniela a fost naturelă în răspuns, deranjată probabil nu doar de nefolosirea corectă a acuzativului: "Mulțumesc, dar nu...Nu.", transformând aerul romantic ce îi cuprinsese pe toți cei prezenți într-unul de jenă.

Explicația fetei e simplă, după o relație ce-a durat patru ani, ea a plecat la Moscova, și nu mai sunt împreună de nouă luni.

Gheorghiță nu s-a lăsat copleșit de refuz și nu e disperat: "Viața merge înainte, nu-mi pierd speranța, până la vara mă însor. Eu am atâtea fete cât nu are ea atâta păr în cap."

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră