Următorul „Star Wars” se va numi „The Last Jedi”

24 Ian 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
Următorul „Star Wars” se va numi „The Last Jedi”

Studiourle Disney au dat publicităţii numele următorului film din seria Star Wars, care va fi lansat ca şi precedentele două în luna decembrie. "The Last Jedi" este numele filmului care continuă aventurile din Episodul 7 și va fi lansat la 15 decembrie.

Filmul, al doilea din recent resuscitata franciză care se concentrează pe personajele din primele trei părți ale seriei, va prezenta noile aventuri ale lui Luke Skywalker (Mark Hamill) și Princess Leia (Carrie Fisher). Anterior filmul era cunoscut pur și simplu sub numele "Episode VIII".

"Avem cei mai minunați fani din aceasta sau din oricare altă galaxie. În semn de apreciere pentru ei, ne-am dorit ca ei să fie primii care află titlul viitorului capitol din saga Skywalker: 'Star Wars: The Last Jedi'", a anunțat Disney într-un comunicat.

Filmul va fi regizat de Rian Johnson (“Looper”, serialul “Breaking Bad”) iar din distribuție vor face parte actori care au apărut și în "Force Awakens", precum Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver și Lupita Nyong'o si, evident  Mark Hamill pe a carui figura se pare ca se va concentra filmul.

Carrie Fisher a filmat toate scenele în care urma să apară înainte de moartea sa bruscă din decembrie, a precizat Disney la momentul decesului. Deocamdata nu se stie daca rolul ei va fi compus digital in cel de-al treilea film al noii trilogii, sau personajul ei va fi scos din scenariu.

"Star Wars: The Force Awakens" a devenit cel de al treilea film din istorie din punctul de vedere al încasărilor, adunând în jur de 2 miliarde de dolari în întreaga lume, după lansarea sa din decembrie 2015.

Filmul de sine stătător "Rogue One: A Star Wars Story", lansat în decembrie 2016, a avut încasări de 1 miliard de dolari în întreaga lume.

SHARE

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Film

Ultima oră