Unde vedem premiile OSCAR?

27 Feb 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Unde vedem premiile OSCAR?

În seara zilei de duminică, 28 februarie, de la ora 00:30, vom putea urmări emisiunea Live From the Red Carpet: The 2016 Academy Awards, pe canalul E!

Cea mai strălucitoare seară din calendarul industriei cinematografice vă va arăta cele mai importante personalități de la Hollywood care vor participa la cea de-a 88-a ediție a Premiilor Oscar.

Pentru ceremonia de premiere, însă dăm legătura posturilor din protofoliul RDS.

Comentarii din studio

În noaptea de duminică spre luni, de la 01:00, emoţiile şi strălucirea de pe covorul roşu din Los Angeles se vor trăi LIVE pe Digi24 şi Digi Film. În direct din Cetatea Filmului, ceremonia Oscar 2016 va fi prezentă în limba engleză, fără traducere.

Din studioul Digi24 Oana Zamfir şi invitaţii săi - criticul de film Irina Margareta Nistor, actorul Dorian Boguţă şi regizorul Laurenţiu Damian  - vor comenta reacţiile vedetelor, şansele acestora la trofeu şi peliculele candidate la premiul pentru cel mai bun film.

“Duminică noaptea cu siguranţă nu vă lăsăm să aţipiţi. Am pregătit o ediţie specială, în care vom vorbi cu haz şi pasiune despre filmele bune, actorii preferaţi şi despre nominalizările mai neaşteptate”, spune Oana Zamfir, gazda nopţii de Oscar de la Digi24 şi Digi Film.

Calcule

Seara de Oscar se anunţă a fi una plină de surprize. Cel mai aşteptat trofeu din acest an este în mod sigur cel pentru cel mai bun actor. Toţi ochii sunt aţintiţi asupra lui Leonardo DiCaprio, favorit pentru primul Oscar din carieră. Matt Damon, Eddie Redmayne, Bryan Cranston şi Michael Fassbender sunt şi ei în cursa pentru trofeu. Pentru cel mai bun rol principal feminim nominalizate sunt Brie Larson, Cate Blanchett, Saoirse Ronan, Jennifer Lawrence şi Charlotte Rampling.

Editie speciala

Luni, 29 februarie, de la ora 23:00 – cele mai bune momente ale Galei Premiilor Academiei Americane de Film, sunt într-o ediţie specială, la Digi24, cu Oana Zamfir.  Invitat: jurnalistul şi scriitorul Cristian Tudor Popescu.

Dacă vrei să știi ce se bârfește pe la Hollywood, dăm legătura înapoi, la E! Miercuri, 2 martie, veți afla părerea experților despre cine ce a purtat pe Covorul Roșu, în cadrul emisiunii Fashion Police (ora 22:00).

Alte stiri din Film

Ultima oră