Un cascador a murit la filmările pentru Deadpool 2 din Vancouver

14 Aug 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Un cascador a murit la filmările pentru Deadpool 2 din Vancouver

O femeie-cascador a murit într-un accident de motocicletă la filmările din Vancouver pentru "Deadpool 2", relatează mirror.co.uk. Ea a reușit să finalizeze cu succes cascadoria de patru ori, dar la a cincea încercare a pierdut controlul motocicletei.

Martorii spun că femeia a pierdut controlul motocicletei, a sărit o bordură, a zburat prin aer și s-a lovit de fereastra de sticlă a unei clădiri. Ei au crezut că ciocnirea făcea parte din scenariu, dar au realizat rapid că e un accident grav, "neplanificat".  Se spune că nu s-au auzit sunet de frânare înainte de accident. Incidentul a avut loc la ora locală de ora 20:20.

Cascadorul filma o scenă pentru personajul feminin Domino, interpretat de Zazie Beetz. Actorul canadian Ryan Reynolds interpretează personajul Marvel Comics Deadpool. Nu este clar dacă Reynolds se afla azi pe platourile, dar a fost fotografiat la filmări, în oraș, săptămâna trecută .

Purtătorul de cuvânt al Agenţiei pentru siguranţă în muncă, WorkSafeBC, Trish Knight Chernecki, a declarat că instituţia a lansat o anchetă pe termen lung cu privire la accident și a mobilizat cinci ofițeril la faţa locului.

Incidentul vine la 24 de ore după ce Tom Cruise a căzut la filmările de la Londra pentru Mission: Impossible  şi s-a rănit. În iulie, cascadorul veteran John Bernecker a murit din cauza rănilor provocate în scenele de filmare pentru The Walking Dead din Atlanta.

Alte stiri din Film

Ultima oră