Trailer oficial “Suge-o, Ramona”. Filmul regizat de Cristina Jacob are premiera de Valentine’s Day

20 Dec 2018 | scris de Sebastian S. Eduard
Trailer oficial “Suge-o, Ramona”. Filmul regizat de Cristina Jacob are premiera de Valentine’s Day

Ecranizarea bestseller-ul românesc “Suge-o, Ramona” are premiera de Valentine’s Day  și de acest lucru ne asigură chiar trailerul filmului, lansat în urmă cu câteva ore.

Filmul este regizat de Cristina Jacob (#Selfie, #Selfie 69, Poveste de dragoste), iar din distribuție fac parte Bogdan Iancu (da, copilul din Ho Ho Ho care il eclipsa pe Bănică Jr a crescut mare) și Aggy Kukawka.

“Pe 26 septembrie 2013 scriam pe facebook o mică povestire despre o fată de care-mi plăcea mie în liceu și o pățanie pe care am avut-o alături de ea când eram la o cabană cu mai mulți prieteni”, povestețte Andrei Ciobanu, autorul volumului și coscenarist. “Acea postare avea să fie primul capitol din cartea ce urma să o scriu și anume ”Suge-o, Ramona”. Am publicat-o pe 14 februarie 2015 și a devenit în foarte scurt timp cea mai citită/vîndută carte din România. A adunat o grămadă de oameni care i-au sorbit cu drag fiecare rând și vreau să le mulțumesc, iar alții au decis să o judece fără măcar să o deschidă. Mulți mi-au spus că de multă vreme nu au mai râs atât de mult citind o carte, iar unii m-au înjurat ascunși după nickname-uri și tastaturi. Cert este că în vara anului 2016 am primit de la Cristina Iacob (regizorul filmului Selfie) o ofertă de a ecraniza povestea născută pe facebook și continuată în librării pe care am acceptat-o fără să clipesc. Am scris scenariul, am tăiat, am șters, am rescris, ne-am enervat,am căutat actori, ne-am îmbrățișat, am filmat, ne-am înjurat și apoi ne-am pupat timp de 2 ani de zile și până la urmă treaba a ieșit. Și fiindcă în viață cel mai bine e să te compari cu cei mai buni decât tine și nu cu cei mai slabi, am decis să-l facem în limba engleză pentru că ”ce, noi suntem mai proști ca americanii?” :)) Doamnelor și domnilor, cu mare emoție în suflet și mândrie în gând vă prezint trailerul filmului ”Suge-o, Ramona””

Mai jos trailerul filmului...

 

Alte stiri din Film

Ultima oră