Sofia Vergara, cea mai bine plătită actriţă de televiziune din lume

03 Oct 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Sofia Vergara, cea mai bine plătită actriţă de televiziune din lume

Sofia Vergara a fost desemnată cea mai bine plătită actriță de televiziune din lume pentru al şaselea an consecutiv, într-un clasament realizat de revista Forbes, relatează telegraph.co.uk

Actrița din Modern Family a câştigat  în ultimul an puțin peste 41 milioane de dolari. În timp ce Vergara câștigă în jur de 500.000 de dolari pentru fiecare episod din serial și a lucrat la mai multe filme în ultimul an, inclusiv la Emoji, ea a obţinut cea mai mare parte câștigurilor din contracte de publicitate.

Pe lângă faptul că este imaginea Head & Shoulders, ea este și starul din reclamele pentru Covergirl Cosmetics și a făcut publicitate la săli de sport, colecții de mobilier, supermarkete și restaurante. Este, de asemenea, imaginea unor produse medicale de spălat pe mâini.

Vergara a câștigat în ultimul an aproape de două ori mai mult decât rivala ei, actrița teatrului Big Bang, Kaley Cuoco. Aceasta și-a sporit câștigurile cu 2 milioane de dolari în ultimul an, până la un total de 26.500.000 de dolari.

Pentru co-starul Julie Bowen din Modern Family, câștigurile au scăzut de-a lungul timpului, inclusiv în cazul actriţelor Mindy Kaling și Ellen Pompeo, care au câștigat cu aproximativ 2 milioane de dolari mai puțin decât în 2016.

Starul House of Cards, Robin Wright, este singura nou venită în topul 10 cele mai bine plătite actriţe în ciuda faptului că încă nu a fost plătită la fel precum co-starul Kevin Spacey, după cum a dezvăluit la începutul acestui an.

"Nu cred că primesc aceeași sumă", a declarat ea pentru Rhapsody Magazine. "Mi-au spus că o să primesc o mărire, dar ... nu cred că  e aşa. Nu-mi place să fiu înșelată, există încă o dominaţie a bărbaților la locul de muncă, e o stare de fapt. Schimbarea acestei stări de fapt este ceea trebuie să se întâmple ", a adăugat ea.

Actriţele Stana Katic şi Julianna Marguiles sunt singurele staruri care au ieşit din topul Forbes 10, comparativ cu lista din 2016, cel mai probabil din cauza încheierii serialelor TV în care joacă, respectiv Castelul şi Soţia perfectă.

Priyanka Chopra, ocupanta locului opt în lista Forbes, cu câștiguri de 10 milioane de dolari, va apărea probabil şi în topul din  2018 - contractul pentru serialul TV Quantico în care joacă a fost reînnoit la începutul acestui an, Bollywood Life informând că Chopra a trebuit să accepte reducerea semnificativă a salariului pentru ca filmul să continue.

Cu Scandal, al Shondei Rhimes, care se încheie în acest an, Kerry Washington va părăsi şi ea topul de anul viitor. Este puțin probabil să iasă Pauley Perrette, una dintre starurile seriei NCIS bizar de lungi, care este pe punctul de a intra în cel de-al 15-lea sezon.

Alte stiri din Film

Ultima oră