Nadia Comăneci, alături de vedete ale cinematografiei, la Globurile de Aur (GALERIE FOTO)

07 Ian 2019
Nadia Comăneci, alături de vedete ale cinematografiei, la Globurile de Aur (GALERIE FOTO) Galerie foto (4)

Seară de gală peste ocean, la Los Angeles, unde au fost desemnaţi marii câştigători ai celei de-a 76-a ediţii a galei Globurilor de Aur. Regina gimasticii, românca Nadia Comăneci a postat pe conturile sale de Twitter și Facebookmai multe fotografii în care apare alături de vedete ale cinematografiei, la Golden Globes Awards.

Melissa McCarthy şi Richard Gere sunt alţi actori celebri cu care Nadia Comăneci şi soţul ei, Bart Conner, s-au întâlnit la festivitatea de la Los Angeles.

Nadia s-a fotografiat și alături de de o laureată, actriţa Glenn Close, premiată pentru rolul din „The Wife”, precum și alături de actoroo Daniel Craig și Antonio Banderas.

Lungmetrajul muzical "Bohemian Rhapsody", de Bryan Singer, a primit premiul pentru “cea mai bună dramă”, iar Remi Malek, actorul care l-a interpretat pe legendarul Freddie Mercury a fost recompensat cu premiul pentru “cel mai bun actor”.

Totodată, Christian Bale a primit premiul pentru “cel mai bun actor într-o comedie”, pentru rolul din lungmetrajul "Vice", iar Alfonso Cuaron a primit premiul pentru “cel mai bun regizor”, pentru filmul alb-negru "Roma". La categoria “cel mai bun film de comedie”, premiul a mers către lungmetrajul "Green Book". Gala a fost prezentată de actrița canadiană Sandra Oh și actorul american Andy Samberg.

 

 

 

 

Alte stiri din Film

Ultima oră