Metodele şocante prin care Alain Delon şi-a educat copiii. "Aş fi preferat ca această informaţie să nu fie dată publicităţii"

06 Mai 2019 | scris de M.C.
Metodele şocante prin care Alain Delon şi-a educat copiii. "Aş fi preferat ca această informaţie să nu fie dată publicităţii"

Un film documentar prezentat de postul public France 3 vineri seară face noi dezvăluiri despre comportamentul actorului Alain Delon faţă de fiul său cel mare, Anthony Delon. 
Olivier Rajchman, biograful actorului francez, declară în acest documentar că "pentru a face parte din cercul apropiaţilor săi şi pentru a-i întări pe propriii săi copii, era necesar ca prietenii şi fiii săi să fie adoptaţi de câini".

Fiul mai mare al lui Alain Delon, Anthony, dar şi mai mulţi biografi ai celebrului actor, îl acuză pe acesta de rele tratamente, Anthony susţinând că a fost închis de tatăl său de mai multe ori în cuşca câinilor pentru "a-l întări" în faţa vieţii. 

Alţi martori şi biografi ai lui Alain Delon au făcut declaraţii de acelaşi gen: "Era vorba de a-l întări pe fiul său. Să-l pregătească pentru greutăţile care îl aşteaptă în viaţă, care este întotdeauna aspră".

Anthony şi Alain Delon au relaţii care frizează duşmănia. Tată şi fiu au ajuns la tribunal, Alain Delon cerându-i chiar fiului său să renunţe la folosirea numele de familie în cariera lui de actor.

În documentarul difuzat de France 3, Delon nu confirmă şi nici nu dezminte faptul că şi-a închis unul dintre copii în cuşca câinilor. El îşi recunoaşte în schimb simpatia pe care o are de mai mulţi ani faţă de extrema dreaptă şi de familia Le Pen.

După difuzarea emisiunii “Un jour, un destin”, consecrate lui Alain Delon, fiul său Anthony a postat o înregistrare video pe contul său de Instagram pentru a-şi exprima amărăciunea că o astfel de informaţie a fost difuzată în documentarul cu pricina.

“S-a spus în această emisiune de ieri seara că principalul vizat mă închidea într-o cuşcă, alături de câini, pentru a mă întări. Aş fi preferat ca această informaţie să nu fie dată publicităţii”, a afirmat Anthony Delon, la rândul său actor.

Fără a contesta, totuşi, veridicitatea acestei informaţii, Anthony Delon a pus sub semnul întrebării metodele educative ale ilustrului său tată: ”Când ai un copil şi vrei să fie întărit pentru greutăţile vieţii, trebuie să îi oferi iubire, trebuie să fii lângă el, trebuie să îi dai curaj, trebuie să îi dai asigurări, trebuie să înţeleagă că are un acoperiş deasupra capului. Trebuie să îi spui că este cel mai înalt, cel mai frumos, cel mai puternic, că va reuşi, că va putea, că vei fi tot timpul alături de el. Aşa îi dai încredere unui copil”, a spus Anthony Delon.

În urmă cu câteva zile, Alain-Fabien Delon (1994), fiul mai mic al lui Alain Delon, a publicat o carte în care face acuzaţii brutale la adresa tatălui său pe care îl prezintă drept un xenofob şi un om violent, relatează online ziarul spaniol ABC, citat de agerpres.ro.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tobeamen#dontworrylittlebroyoureamench @alainfabiendelon

A post shared by Anthony Delon (@therealanthonydelon) on

 

Alte stiri din Film

Ultima oră