Jane Fonda, la Veneția: Trăiesc pentru scenele de sex cu Robert Redford - video

03 Sep 2017
Jane Fonda, la Veneția: Trăiesc pentru scenele de sex cu Robert Redford - video

Jane Fonda și Robert Redford au fost invitații de onoare ai ediției din acest an a Festivalului de la Veneția, cei doi actori fiind recompensați cu premii pentru întreaga carieră.

Cei doi au folosit prilejul pentru a promova și cel mai recent film în care joacă - "Our Souls At Night", și în care, în ciuda vârstei, sunt protagoniștii unei scene de sex.

În cadrul conferinței de presă, unul dintre jurnaliștii prezenți a fost curios să afle care a fost impresia fiecăruia dintre ei despre celălalt, în momentul în care s-au întâlnit în timpul filmărilor la "Desculț în parc", în tinerețe, într-un film care vorbește despre sexualitate, în care personajele cu greu își pot ține mâinile departe de corpul celuilalt, și cum s-a transformat aceasta, peste ani, într-o altă perioadă a vieții, când oamenii în vârstă în se doresc, în "Our Souls At Night".

"Vreau să vă spun că în "Desculț în parc", eu nu-mi puteam ține mâinile departe de el. Cele două filme sunt total diferite, dar au aceeași dinamică între personaje. Cel interpretat de mine este cel care merge înainte, care dorește să trăiască experimente noi, în timp ce el este mai reținut. A fost extrem de amuzant în timpul filmărilor, și ador faptul că aceste două filme închid cumva carierele noastre. Am jucat în iubirea acelui cuplu tânăr, proaspăt căsătorit, și acum, în dragostea unui cuplu în vârstă. Din punctul meu de vedere, regizorul a încheiat mult prea repede scena de sex sau ai fost tu cel care a decis asta (adresându-se lui Redford, care neagă, amuzat - - N.R.). Știu că nu-i prea plac scenele de sex, eu trăiesc pentru scenele de sex alături de el. Sărută minunat și a fost amuzant să-l sărut și când aveam 20 de ani și când am aproape 80", a declarat Jane Fonda, spre deliciul jurnaliștilor.

 

SHARE

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Film

Ultima oră