Filmul "50 Shades of Grey", favorit la Zmeura de Aur

13 Ian 2016 | scris de Cristi Ionescu
Filmul

"50 Shades of Grey", "Pixels", "Jupiter Ascending" și "Paul Blart: Mall Cop 2" au obținut, în acest an, câte șase nominalizări fiecare la premiile Zmeura de Aur (Golden Raspberry Awards), premiu care se acordă pentru cele mai nereușite filme și prestații din lumea cinematografică.

Nominalizările pentru 2016 s-au anunțat la Los Angeles, cu o zi înaintea celor pentru Oscar, iar ceremonia de premiere va avea loc în ajunul galei celor mai râvnite distincții de la Hollywood, din 28 februarie.

Pentru trofeul destinat celei mai proaste interpretări a unui rol masculin lupta se va da între Johhny Depp ('Mortdecai'), Jamie Dorman ('50 Shades of Grey'), Adam Sandler — candidat la aceste premii în cinci ani consecutivi (pentru 'Pixels' și pentru 'The Clobber'), și Channing Tatum ('Jupiter Ascending'). În 2016, distincția pentru cea mai proastă prestație într-un rol feminin va reveni uneia dintre următoarele vedete: Dakota Johnson ('50 Shades of Grey'), Mila Kunis ('Jupiter AscendinG'), Jennifer Lopez ('Obsesion') și Gwyneth Paltrow ('Mortdecai').

Alte stiri din Film

Ultima oră