Declaraţia tulburătoare a lui Anthony Hopkins despre fiica sa. Nu mai este timp pentru împăcare!

01 Iun 2018 | scris de Marina Constantinoiu
Declaraţia tulburătoare a lui Anthony Hopkins despre fiica sa. Nu mai este timp pentru împăcare! Galerie foto (2)

Marele, imensul actor Anthony Hopkins, acum octogenar, surprinde cu o serie de declaraţii tulburătoare despre relaţia cu fiica sa. De fapt, despre ceva ce nu mai poate fi numit relaţie. Căci Hopkins pare de neclintit în decizia sa de a nu încerca o cale de împăcare cu aceasta.

S-a certat acum 27 de ani cu unicul său copil, Abigail (48 de ani) şi nu are de gând să se împace. Zilele trecute a recunoscut că nu ştie nimic de fiica lui şi că nu au mai schimbat nici un cuvânt de mulţi ani. A făcut obiectul unor ştiri când a declarat pentru Radio Times că nici măcar nu ştie dacă Abigail are copii, adică dacă i-a dăruit nepoţi.

Acum declară pentru Times of London că nu mai are timp de împăcare şi nici să-şi facă griji pentru ea.

"Alegerea ei a fost alegerea ei. Eu am făcut tot ce se putea face. Acum cred că dacă cineva nu mai vrea să facă parte din viaţa ta, asta e. Du-te şi fă ce vrei!", spune Hopkins.

„Trebuie să îi respectăm cu toţii alegerea. Nu am amintiri legate de tine, nu ştiu ce se întâmplă cu tine… Practic nu exişti şi nu exist pentru tine. Îi doresc tot binele din lume, dar nu vreau să vorbesc cu fiica mea împotriva voinţei ei. Tratativele astea s-au încheiat demult”, a declarat Hopkins.

Ultima oară când tatăl şi fiica s-au afişat în public a fost în 1991.

Anthony s-a căsătorit cu prima soţie, Petronella Parker, în 1966, şi în 1969 au adus-o pe lume pe Abigail.

În 1972, Anthony Hopkins a divorţat de Petronella.

Între 1985 şi 1992, Abigail a încercat să se apropie de tatăl ei, dar la începutul anilor ’90 s-au certat îngrozitor. „Nu mă pot învinovăţi de nimic. Oamenii fac în viaţă ceea ce consideră ei că este bine. Nu îmi pot irosi timp preţios gândindu-mă la lucrurile astea. Viaţa îşi urmează cursul”, a mai spus Hopkins.

Alte stiri din Film

Ultima oră