Cum să fii singur şi fericit...de Valentine’s Day

06 Feb 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Cum să fii singur şi fericit...de Valentine’s Day

O comedie despre beneficiile de a nu fi într-o relaţie, „Cum să fii singur şi fericit” propune un nou concept de Ziua Îndrăgostiţilor, o campanie tematică „Singles Night Out” la cinema, dedicată tuturor celor care nu se grăbesc să-şi găsească sufletul pereche.

Pe lângă o comedie spumoasă despre relaţii, complicaţii şi distracţie pe cont propriu, spectatorii care vor achiziţiona bilete la filmul „Cum să fii singur şi fericit” în cadrul programului „Singles Night Out” vor mai avea parte de surprize şi promoţii atractive din partea cinematografelor participante.

Hollywood Multiplex Bucureşti va organiza evenimentul tematic pe data de 11 februarie, odată cu spectacolul de la ora 19:30. Pe 12 februarie Cinema Palace Oradea şi Cinema Cortina Oradea se vor alătura campaniei cu spectacolele de la orele 20:00, respectiv 20:30, iar Cinema Happy Focşani, pe data de 14 februarie, cu spectacolul de la ora 22:00.

Regizată de Christian Ditter după un scenariu semnat de Abby Kohn, Marc Silverstein şi Dana Fox, comedia îi mai are în distribuţie, pe lângă Dakota Johnson şi Rebel Wilson, pe Alison Brie, Damon Wayans Jr. şi Leslie Mann.

 „Cum să fii singur şi fericit” va avea premiera în cinematografele din toată ţară, începând cu 12 februarie.

Alte stiri din Film

Ultima oră