Laura Cosoi: scene fierbinţi în „Cel ales”. Filmul interzis sub 15 ani. Cum s-a descurcat actriţa la scena violului  

24 Apr 2015
 Laura Cosoi: scene fierbinţi în „Cel ales”. Filmul interzis sub 15 ani. Cum s-a descurcat actriţa la scena violului  
Film de acțiune inedit în peisajul filmului românesc din ultimii ani, “Cel ales”, regizat de Cristian Comeaga, care se lanseaza astazi in cinematografele din toata tara, contine scene fierbinti in care este implicata Laura Cosoi, personajul principal feminin.

Expresiile “mai colorate”, scena de sex intre Laura Cosoi si protagonistul Bogdan Stanoevici si o tentativa de viol, a carui “victima” este tot Laura Cosoi, precum si o serie de crime au facut ca filmul “Cel Ales” sa fie restrictionat vizionarii persoanelor care nu au implinit 15 ani: “Violența și sexul nu au decât o contribuție nesemnificativă, determinante sunt povestea inedită și surprizele oferite spectatorului scenă de scenă”, e de parere regizorul si producatorul Cristian Comeaga, care marturiseste ca il intereseaza in primul rand spectacolul.

“Filmul este atat de bun incat cu siguranta scenele de nuditate vor trece neobservate. Am vorbit cu regizorul, am inteles motivatia si am tratat toate scenele cu profesionalism”, spune si Laura Cosoi. In ceea ce priveste scena de viol, Laura Cosoi isi aminteste o intamplare amuzanta de la filmari: “Regizorul si-a dorit foarte mult ca eu sa nu ma intalnesc inainte de filmare cu cascadorul care il interpreta pe violator. Sansa a facut ca, exact inainte de inceperea secventei scenei de viol sa impart cu el aceeasi rulota. Am descoperit in cele 15 minute petrecute impreuna, in spatele aparentei de baiat rau, acest barbat de care trebuia sa imi fie teama, ascundea o fire galanta, politicoasa, care face multe actiuni de caritate, ceea ce nu m-a ajutat.:) ”, adauga Laura Cosoi. 



Alte stiri din Film

Ultima oră