Carrie Fisher a fi sau a nu fi în Star Wars... prin tehnologia 3D!? Urmașii actriței decid!

13 Ian 2017 | scris de Magda Marincovici
Carrie Fisher a fi sau a nu fi în Star Wars... prin tehnologia 3D!? Urmașii actriței decid!

Carrie Fisher va fi sau nu va fi în viitoarele episoade ale Star Wars? Lucasfilm și Disney au demarat discuțiile cu urmașii actriței cu scopul de a o face pe Carrie Fisher să interpreteze personajul ei mitic (Leia Organa) prin tehnologia 3D, anunță Tele Loisir.fr.

La 27 decembrie, cinefilii și amatorii de science-fiction au aflat cu tristețe despre dispariția actriței Carrie Fisher. Princesse Leia din Star Wars a plecat definitiv la numai 60 de ani în urma unei grave crize cardiace. Un deces care a complicat lucrurile pentru Disney, tocmai când studiourile erau pe punctul de a o redistribui pe celebra actriță într-o nouă trilogie, începută în 2015. De asemenea, actrița joacă în episodul 8 (a cărui turnare a avut loc în urmă cu câteva luni), pentru personajul ei din episodul 9 urmând să se organizeze un casting.

Tocmai aici este problema pentru Lucasfilm și Disney. Tehnologia 3D  (imagini generate de calculator), deja folosită în filmul spin-off  Rogue One pentru resuscitarea lui Peter Cushing (alias Marele Moff Takin) ar putea fi soluția și în cazul lui Carrie Fisher, mai precizează TeleLoisir.fr.

Familia lui Carrie Fisher trebuie să decidă în acest snes.

Potrivit emisiunii Newsnight de la BBC, Kathleen Kennedy (președintele Lucasfilm), s-a întâlnit, recent, cu urmașii actriței decedate. Scopul discuției cu aceștia a fost obținerea unui acord pentru a continua povestea cu Carrie Fisher în tehnologia 3D. În cazul unui refuz din partea urmașilor, este posibil ca scenele cu Leia să fie eliminate atât din episodul 8, dar și din episodul 9.

În momentul de față, sunt multe necunoscute, mai ales dacă calendarul trilogiei va putea fi respectat. 

Alte stiri din Film

Ultima oră