Antonio Banderas, într-un film despre drama minerilor chilieni

30 Ian 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Antonio Banderas, într-un film despre drama minerilor chilieni

Actorul spaniol, Antonio Banderas, care joacă rolul liderului informal al grupului de sinistraţi, a filmat într-o mină din Columbia şi a dezvăluit că actorii s-au resimţit după ce au inspirat prea mult metan în timp ce se aflau în subteran.

“Pentru mine, cel mai solicitant, din punct de vedere fizic, a fost să stau în una din minele din Columbia“, a declarat Antonio Banderas pentru ziarul britanic The Independent. “Era o mină foarte toxică, cu foarte mult gaz metan, care mi-a lăsat zile întregi un gust metalic”, a mai spus el

Starul din "Masca lui Zorro" şi colegii săi de platou au avut motive de îngrijorare şi din cauza monoxidului de carbon produs de echipamentele pe care le foloseau în subteran.

“Am folosit camioane grele şi maşini care produceau mult monoxid de carbon pe care noi îl respiram, şi praful, şi pietrele care ne cădeau în cap”, a adăugat el.
Banderas a respirat uşurat când actorii s-au întors la hotel, de fapt un mic motel unde nu aveau apă caldă.

“La 5 dimineaţa eram la hotel şi auzeam oamenii ţipând. Era ca într-un film horror, dar care a dat un realism incredibil întregii poveşti pentru care eram obosiţi, răciţi şi murdari, dincolo de orice imaginaţie. La două luni după ce am terminat fimările încă mai scot mizerie din urechi”, a povestit Banderas.

Alte stiri din Film

Ultima oră