"Autoportretul unei fete cuminţi": Marele Premiu la Festivalul de Film de la Linz (VIDEO)

28 Apr 2015
Lungmetrajul “Autoportretul unei fete cuminți” a câștigat aseară Marele Premiu la Festivalul Internațional de Film “Crossing Europe” din Linz-Austria. Premiul, în valoare de 10.000 de euro a fost acordat ex-aequo peliculei regizate de Ana Lungu și coproducției “Varvari/Barbarians” (Serbia, Muntenegru, Slovenia) în regia lui Ivan Ikić.

Distincția acordată de juriul de la Linz se alătură celor două premii pe care filmul “Autoportretul unei fete cuminți” le-a primit la sfârșitul săptămânii trecute în cadrul Festivalului Internațional de Film București: Premiul Publicului și Premiul pentru cea mai bună regie.

Lungmetrajul va fi proiectat luna viitoare la București în cadrul Festivalului Filmului European. Pelicula, care a câștigat Premiul Publicului și Premiul pentru cea mai bună regie la Festivalul Internațional de Film București, va fi prezentată la Cinema Pro, pe 10 Mai de la ora 20.30, în prezența echipei lungmetrajului.

Premiera filmului în cinematografe va avea loc în această toamnă, pe 25 septembrie, pelicula fiind distribuită de Mandragora.

Alte stiri din Film

Ultima oră