Antonio Banderas, dus de urgenţă la spital

30 Ian 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Antonio Banderas, dus de urgenţă la spital

Actorul  Antonio Banderas a fost dus de urgenţă la spital după ce a simţit dureri puternice în piept, relatează contactmusic.com. Banderas făcea exerciţii fizice când, dintr-odată, a simţit dureri în piept şi a fost dus de urgenţă la spitalul St. Peter din Chertesey, Surrey, unde locuieşte.

Medicii l-au ţinut sub observaţie, după care i-au dat drumul acasă, starea lui fiind stabilă. Într-o declaraţie pentru The Sun, Banderas le-a mulţumit doctorilor care l-au îngrijit şi a confirmat că săptămâna trecută a avut un episod cardiac. 

Banderas locuieşte într-o casă de 2,4 milioane de lire sterline în Cobham, Surrey, după ce a dat Hollywoodul pe Marea Britanie în 2015. El a fost căsătorit timp de 19 ani cu actriţa Melanie Griffiths, iar acum se spune că se întâlneşte cu modelul Nicole Kempel.

Anul trecut, el declara pentru Sunday Times că trăieşte o viaţă mai liniştită în Surrey, unde îi place să meargă cu bicicleta şi să fie aproape de natură. “Găsesc Surrey ca fiind magic. Nu sunt o persoană petrecăreaţă, aşa că am loc şi linişte pentru a scrie. Lucrez la mai multe scenarii”, spunea el.

“Merg cu bicicleta în pădure şi toată lumea din Cobham, Weybridge şi Esher este incredibil de prietenoasă. Şi, cel mai important, sunt înconjurat de natură. Îmi place să privesc căprioarele şi vulpile care vin în grădina mea”, mai spunea el. 

Alte stiri din Film

Ultima oră