Alain Delon a fost spitalizat

14 Iun 2019 | scris de M.C.
Alain Delon a fost spitalizat

Actorul francez Alain Delon, un monstru sacru al cinematografiei, în vârstă de 83 de ani, a fost internat vineri la spitalul american din Neuilly-sur-Seine, după ce a acuzat dureri repetate de cap, anunță BFM TV.

El a fost internat pentru câteva ore, pentru a i se face o serie de analize medicale. 

Potrivit asistentei sale, actorul este bine, este supus unor examene medicale, nimic mai mult, relatează BFM TV. 

El este în atenția medicilor din cauza unei aritmii cardiace, care atrage după sine vertij și dureri de cap.

Alain Delon a fost celebrat recent la Cannes, unde a primit o Palme d'honneur pentru întreaga sa carieră. Cu lacrimi în ochi, el a  mulțumit publicului, spunând că, dincolo de un final de carieră, el crede că este un final de viață, în ceea ce îl privește.

”În seara asta e un fel de omagiu postum, dar cu mine în viață. Eu voi pleca. Dar nu voi pleca fără a vă mulțumi”, a spus atunci Delon.

"De multă vreme nu am mai plâns atât de mult", a mărturisit starul de 83 de ani, cu chipul înroşit de emoţie, atunci când a primit acea recompensă din mâinile fiicei sale, Anouchka, în ropotele de aplauze ale spectatorilor.

Într-o sală arhiplină şi în prezenţa ministrului francez al Culturii, Franck Riester, a preşedintelui Festivalului de la Cannes, Pierre Lescure, şi a delegatului general Thierry Fremaux, spectatorii au fost invitaţi să poarte insigne pe care era imprimat cuvântul "star", ce reaminteau de insigna purtată de Alain Delon la Cannes în 2007.

UPDATE

Potrivit revistei Closer, Alain Delon ar fi suferit un accident vascular cerebral (AVC).

Starea de sănătate a celebrului actor a mai fost subiect de îngrijorare și în septembrie 2017, când acesta a fost supus unei intervenții chirurgicale ca urmare a unor probleme cardio-vasculare.

Mai recent, el a declarat într-o emisiune televizată că suferă de o maladie care presupune și o problemă de memorie. ”Am o problemă cu tiroida. Cu toate efectele pe care ni le putem imagina. Dar și cu faptul că îmi caut cuvintele. Este teribil!”, a explicat actorul.

 

Alte stiri din Film

Ultima oră