Actorul Robert Wagner, luat în vizor de anchetatori, la 40 de ani de la moartea actriţei Natalie Wood

02 Feb 2018 | scris de Marina Constantinoiu
Actorul Robert Wagner, luat în vizor de anchetatori, la 40 de ani de la moartea actriţei Natalie Wood

A rămas unul dintre cele mai mari mistere ale Hollywood-ului. Actriţa americană Natalie Wood, găsită înecată la 29 noiembrie 1981, în timp ce se afla la bordul unui vapor, în golful Los Angeles, alături de soţul ei, actorul Robert Wagner, şi de actorul Christopher Walken, a fost victima unui accident sau a unei crime? Poliţia americană, care se bazează acum pe noi mărturii, se interesează din nou de soţul actriţei, actorul Robert Wagner, scrie europe1.fr.

La acel moment se credea că moartea ei a fost un accident, cu toate că au rămas niște întrebări fără răspuns.

Anchetatorii spun că Wagner „și-a schimbat povestea constant”, de-a lungul timpului, potrivit BBC.

„După investigațiile din ultimii șase ani, am ajuns să credem că Wagner este o persoană de interes”, a spuns unul dintre polițiștii care se ocupă de caz.

Robert Wagner a oferit mai multe variante, în contradictoriu, ale evenimentelor de pe acel yacht, din noiembrie 1981.

Wagner, care are 87 de ani, a fost desemnat drept "persoană de interes", stadiu care precede o desemnare oficială drept "suspect", a precizat Nicole Nishida, purtător de cuvânt al şerifului din Los Angeles, într-un comunicat în care adaugă că noi mărturii prezintă "o nouă secvenţă a evenimentelor" privind circumstanţele acestui deces care a emoţionat întreaga ţară.

Familia actriței nu a fost mulțumită de răspunsul dat de autorități la acea vreme, după prima investigație, așa că, în 2011, polițiștii au  început să reexamineze dovezile.

Natalie Wood, care a jucat în filme precutm „West Side Story” și „Rebel Without a Cause”, petrecuse cu o seară înainte să moară. Investigatorii concluzionaseră că a alunecat și a căzut în apă, după ce consumase alcool. Avea 43 de ani la momentul morţii.

Pe de altă parte, doi martori spun că i-au văzut pe Natalie Wood și Robert Wagner certându-se, cu o seară înainte de moarte ei, iar actorul „ar fi atacat-o”. Autopsia actriței a scos la iveală că aceasta avea vânătăi pe corp și o zgârietură pe față.

Dennis Davern, căpitanul vaporului, a declarat în 2011, că a mințit poliția în timpul primei investigații și că „o ceartă între Wood și Wagner a dus la moartea ei”.

Robert Wagner a refuzat să mai discute cu polițiștii despre acest caz din 2011, de când s-a redeschis ancheta, susţinând că a spus tot ce avea de spus.

 

Alte stiri din Film

Ultima oră